ההבדל

  • למישהו פה יש מושג..
    בהתלבטות | 24/10/2007 07:44

    אני רוצה לפתוח חברה, והבנתי שזה חשוב אם מדובר בחברה פרטית או ציבורית אבל אין לי מושג מה ההבדל תכלס - מישהו?

    • ההבדל
      אהוד | 24/10/2007 23:36

      חברה ציבורית היא חברה שהמניות שלה נסחרות בבורסה. חברה פרטית היא כל חברה שאינה ציבורית.

    • חברה פרטית וציבורית
      עו"ד יריב קדם | 28/10/2007 17:12

      בעיקרון, חברה ציבורית היא חברה שמציעה את מניותיה לציבור. החברה שאתה צריך לפתוח היא חברה פרטית, כפי הנראה. על מנת לפתוח חברה כזו, פנה לעו"ד.