פרסום תמונה בפייסבוק

  • האם עברתי עבירה?
    לב | 24/06/2013 20:24

    היי ותודה רבה על המקום לשאול-אם לקחתי חלק בהפצת תמונה מביכה ברשת הפייסבוק של אדם שמקור התמונה המדוברת היא החשבון האישי שלו (כלומר שהוא העלה את התמונה בעצמו אל הרשת)- האם עברתי עבירה? האם יש עילה לתביעה? הבנתי שיש בעייתיות במידה ומקור התמונה חשבון ברשת הפייסבוקתודה רבה!!

    • פרסום תמונה בפייסבוק
      עו"ד יקי רנד | 26/06/2013 11:31

      תלוי באיזו תמונה מדובר, דהיינו באילו נסיבות אותו אדם מצולם, ועד כמה מדובר בתמונה מביכה. כמו כן, יש לבדוק האם פרסום התמונה על ידך, נעשה בפני אנשים, אשר לא היו חשופים לתמונה אלמלא פעולתך.