תשובה

  • תיק בגין לשון הרע
    א | 08/04/2013 01:17

    שלום , פוטרתי מעבודתי עקב עלילת שווא והוצאת דיבה . הועסקתי בחברה גדולה כאחמ"ש , אחד העובדים התלונן נגדי בפני המנהלת שהטרדתי אותו מינית, ניבלתי את פי ואף רמזתי לו ( לפי דבריו ) " שארד לו " התבקשתי לעבור בדיקת פוליגרף, התוצאות היו נגדי . פוטרתי בתחושה שעשיתי משהו רע . החלטתי לפנות לעו"ד בעניין ולתבוע את אותו עובד . נשלחאליו מכתב זימון לבית משפט מהעו"ד , מאז חודש שעבר ולמסור כתב הגנה. אותו בחור התעלם מהמכתב שנשלח אליו . מה הלאה ..?

    • תשובה
      רונן | 08/04/2013 19:28

      אם כתב התביעה הומצא כדין לידי הנתבע וחלפו 30 ימים ממועד ההמצאה, ניתן להגיש בקשה למתן פסק דין בהיעדר הגנה.

      • זה לטובתי ?
        a | 09/04/2013 02:18

        האם אחרי הגשת כתב אישום לבית משפט ניתן לדון בתיק וייקבע פסק הדין ללא הופעת הנתבע ? האם הבנתי נכון ? תודה

        • כן
          רונן | 09/04/2013 09:07

          עליך לודא כי קיים אישור מסירה של כתב התביעה לנתבע, ולמנות 30 ימים ממועד המסירה לידיו, בניכוי ימי פגרה.

          • היום נגיש הצהרה
            א | 14/04/2013 05:41

            בקשה לפסק דין בבית המשפט עקב העדר כתב הגנה מהנתבע.כמה זמן זה אמור לקחת?

            • רציתי לדעת גם
              א | 14/04/2013 13:14

              מה השלבים הבאים באם הנתבע לא המציא כתב הגנה ונשלחה הצהרה לפסק דין