עילת לשון הרע

  • עילתלשון הרע
    רינה | 25/02/2013 16:50

    האם יש לי עילת תביעת לשון הרע כתוצאה מהוספת מסמך כוזב (מפוברק או יותר נכון מזוייף) שמטרתו לשבש הליך משפטי כשתוכנו פוגע קשה בשמי (הואיל והגיע ליותר מ-2),או שיש הגנה בשל ההליך המשפטי.יודגש שבהליך הנידון, העילות היו הפסד שכר עבודה, עוגמת נפש ולשון הרע.    תודה, רינה

    • עילת לשון הרע
      עו"ד גיל קראוס | 04/03/2013 16:38

      צהריים טובים, צריך לבחון את המסמך ובאיזו מסגרת הוגש, לאור החיסיון אשר קיים על דברים שנאמרים או נכתבים במסגרת הליך משפטי. בכבוד רב, גיל קראוס, עו"ד

      • תגובה לגיל
        רינה | 21/03/2013 10:23

        אם אסרוק את המסמך תוכל ליעץ לי כיצדלהמשיך הלאה ?