קללות בלשון הרע ועוד

  • לשון הרע ואיומים בתחנת משטרה
    רועי | 21/12/2012 12:00

    במהלך חקירה אצל חוקר בתחנת משטרה השכנה הודתה שהיא תקפה אותי ואת הבת שלי עם מקל ואיימה עליי בפניי חוקר משטרה וקיללה  האם אני יכול לתבוע על זה

    • קללות בלשון הרע ועוד
      עו"ד שלומי וינברג | 07/01/2013 00:15

      קללות הינן בדרך כלל בקו התפר שבין לשון הרע לבין מה שלא ייחשב בבית המשפט כלשון הרע. ביחס לאיומים - תוכל למצוא מזור בדין הפלילי. ביחס לעוולת התקיפה - ניתן יהיה להגיש בהמשך תביעה נזיקית, בין כתביעה נגררת ובין כתביעה נפרדת על יסוד "הודאת החוץ" בתחנת המשטרה. בהצלחה!

      בברכה,
      עו"ד שלומי וינברג,
      מנהל פורום לשון הרע