לשון הרע?

  • תביעת לשון הרע
    דורון | 04/12/2012 13:56

    האם יש סיבת תביעה על הלשון הרע אם נאמר לי "אל תתעסק איתי" / "מי אתה בכלל"?

    • לשון הרע?
      עו"ד ניר עופר | 04/12/2012 17:06

      תיאורטית יכול להיות לשון הרע, תלוי בנסיבות. אבל במקרה שהצגת אי אפשר לענות קונקרטית כי אין מספיק פרטים על הנסיבות, בין היתר, איפה ולפני מי זה היה וכו'.

      • אין באמור לעיל לשון הרע - אם נאמר רק בנוכחות המאיים
        עו"ד שלומי וינברג | 07/01/2013 00:19

        וגם אם המדובר בנוכחות אנשים נוספים - המדובר לכל היותר ב"זוטי דברים".

        בברכה,
        עו"ד שלומי וינברג
        מנהל פורום לשון הרע