פרסום צילומי ילדים

  • חוק הגנת הפרטיות - ילדים קטינים
    נירה | 28/11/2012 19:45

    שלום רב, רציתי לדעת האם חוג של ילדים נחשב רשות היחיד או ציבור? אחד ההורים בחוג של הבת שלי העלה סרטון לפייסבוק שבו רואים את ילדו ועוד כמה ילדים ביניהם ביתי (מן הסתם מבלי לקבל את הסכמתנו)...האם זה נחשב להפרת פרטיות, והיה צורך באישור ההורים??  הופנתי לפורום לשון הרע לשם כך...אודה על מענה בסוגיה זו...

    • פרסום צילומי ילדים
      עופר בן אברהם | 29/11/2012 21:37

      אם הפרסום אינו עלול להשפיל או לבזות את המצולמים, ואינו לשם רווח (וגם אינו מפר את זכות היוצרים של הצלם) - לדעתי הוא כשר.