לשון הרע נגד חברה

  • לשון הרע באמצעות נציגי מכירה טלפוניים
    בר | 17/10/2012 19:36

    נציגי מכירות של חברה מתחרה משמיצים את החברה שבבעלותי באופן תדיר מזה מס' שנים...בטענה שהחברה שבבעלותי היתה / עודנה בתהליכי פשיטת רגל ולפעמים אף שפשטה את הרגל.... הדבר משפיע על לקוחות עד כדי פגיעה ממשית בעסק ובשמנו הטוב.. האם מכתב התראה יספיק או שניתן לתבוע באופן מיידי על הפגיעה ובאופן רטרואקטיבי. תודה מראש.

    • לשון הרע נגד חברה
      עו"ד שלומי וינברג | 18/10/2012 18:58

      ניתן לשלוח מכתב התראה (לא בהכרח מומלץ), וניתן גם להגיש תביעה. בהצלחה!