הגנת תום הלב בלשון הרע

  • הוצאת דיבה ולשון הרע בפומבי
    אוסנת | 24/07/2012 21:51

    שלום רב.ברצוני לדעת האם יש זכות למנהל המפעל  שבו אני עובדת מעל עשרים שנה להראות את אופן עבודתי במצלמות המותקנות לכל עובדי המפעל ואת הטעות  שעשיתי בזמן העבודה בתום לב ובכך להשפיל אותי מול כל העובדים.מזה כשבוע אני לא מצליחה להשתחרר מההרגשה של ההשפלה והפגיעה בכבודי ובפרטיותי.תודה על תשובתכם

    • הגנת תום הלב בלשון הרע
      עו"ד שלומי וינברג | 26/07/2012 01:42

      על פניו, אין לך עילת תביעה, שכן למעביד הגנה בתום לב - שעניינה הפקת לקחים לעתיד.