תביעת לשון הרע בדיני משפחה

  • תביעת לשון הרע בית משפט לענייני משפחה
    יוסי | 16/07/2012 14:31

    שלום, ברצוני לתבוע בגין 3 מקרים שונים של לשון הרע שאירעו בסמיכות, מדובר בתביעה בבית משפט לענייני משפחה(תלונות סרק בהליך גרושין,לשון הרע למשפחה המורחבת וכו') האם על כול לשון הרע נהוג לתבוע 50000 ש"ח או שכלל הדברים נחשבים מקרה 1. דבר נוסף ,מה הסיכוי שלי לזכות שכן אני הגבר וידוע שבתי המשפט מפלים אותנו לרע בטענה שאם יחייבו את האישה בכך יפגעו הילדים. ערך מוסף: תביעת לשון הרע

    • תביעת לשון הרע בדיני משפחה
      עו"ד שלומי וינברג | 17/07/2012 16:46

      לא ניתן לאמוד את סיכויי התביעה מבלי לקרוא ולעיין בחומר עצמו. ככלל, כל תביעה לגופה. ככל שקיימות ראיות בדבר תלונות סרק, הפצת לשון הרע למשפחה המורחבת וכיו"ב - ולא עומדות טענות הגנה למפרסמת, ניתן להגיש תביעה. בהצלחה!