הסכם פשרה בתביעת לשון הרע

  • לשון הרע
    רון | 09/01/2012 21:28

    שלום. לאחר שתבעתי עיתון על לשון הרע, הגענו לפשרה שהם מפרסמים מודעת התנצלות ותנאי נוסף היה, שישמיעו לי שיחה שהתקיימה בין אחד הכתבים למקור. ואכן, בידיעת מערכת העיתון, הקלטתי את השיחה של הכתב עם המקור בו הוא מגולל את מסכת השקרים. האם ניתן להשתמש בהקלטה זו כראיה?

    • הסכם פשרה בתביעת לשון הרע
      עו"ד שלומי וינברג | 10/01/2012 01:33

      יש לבחון מה קובע הסכם הפשרה - כדי לקבוע האם ניתן לעשות שימוש בהקלטה כראיה ולאיזה צורך.

      • לא כל כך הבנת נראה לי
        רון | 10/01/2012 17:47

        סליחה . אבל נראה לי שהשאלה לא הייתה מובנת. בהנחה שמישהו הקליט מישהו אחר. ואותו מישהו השמיע לי את ההקלטה ואני הקלטתי את ההקלטה בידיעתו. האם ניתן להשתמש כראיה? בלי קשר להסכם הפשרה כי זה היה הסכם בעל פה

        • הקלטת שיחה מקלטת
          עו"ד שלומי וינברג | 13/01/2012 23:36

          ניתן לעשות שימוש בקלטת זו - אולם קיימת שאלה לא פשוטה לגבי משקלה הראייתי.