סדרי דין בתביעת לשון הרע

  • לשון הרע בצאט באינטרנט
    שרון | 03/01/2012 16:25

    פרסמו כנגדי בצאט פומבי דברים שקריים ופוגעים, מדובר בצאט רב משתתפים כך שאנשים נוספים היו עדים לכך וידועה לי זהות הכותב. עם זאת פניתי לאתר וביקשתי לקבל העתק הדברים שנכתבו (דיווחתי עליהם) והם טענו שהדברים נמחקו. האם יש דרך לחייב את האתר למסור לי את המידע ? האם תהיה בעיה בלי אם יש לי עדים ?

    • סדרי דין בתביעת לשון הרע
      עו"ד שלומי וינברג | 05/01/2012 18:57

      כיום יש בעיה להורות על חשיפת המעוול, נוכח הפסיקה המחייבת של בית המשפט העליון. יחד עם זאת, בעקבות פסק דין שניתן בבית משפט השלום, אם אתה חושד באדם ספציפי שהוא מבצע הפרסום הפוגעני, ייתכן שניתן להגיש בקשה לבחון האם מדובר באותו האדם. בהצלחה!