עילת תביעה על פרסום פוגעני

  • הפצת תמונה בלוח מודעות ומעליה כינוי
    נהיר | 03/01/2012 13:51

    בלוח מודעות במקום עבודתי פורסמ תמונתי בגודל a4 למעלי בעט נכתב הנה לכם "יובל המבולבל"מקום עבודתי הינו מקום ציבורי בעל הירראכיה פיקודית....מיותר לציין שהפכתי לגנאי.....האם ישנה עילה לתביעה

    • עילת תביעה על פרסום פוגעני
      עו"ד שלומי וינברג | 05/01/2012 18:56

      בנסיבות שתיארת, נראה לי כי תעמוד לך עילת תביעה (גם אם המדובר בסטירה) נוכח הקונוטציה השלילית של הדברים, ומהות התפקיד. יחד עם זאת, יש לבחון היטב את הנסיבות לפרסום ואת מהותו. בהצלחה!