התבטאות עו"ד על דיון בבית משפט - לשון הרע?

  • ראיון של עו"ד בטלויזיה על תיק המתנהל בבימ"ש?
    מתעניין | 22/11/2011 10:33

    האם ראיון של עו"ד בו הוא מתאר ומספר על תביעה אשר הגיש לבימ"ש יכולה להיחשב ללשון הרע? האם ביטויים כגון לטענת מרשתי נאמרו כלפיה אמירות מסוג x הם לשון הרע? מצד העו"ד?מצד הלקוחה? אבקש הסבר בעניין. תודה!!

    • התבטאות עו"ד על דיון בבית משפט - לשון הרע?
      עו"ד שלומי וינברג | 23/11/2011 23:34

      ע"פ סעיף 13 לחוק, התבטאות הוגנת המשקפת את הדברים שנאמרו או הובאו במסגרת המשפט (כל עוד אין איסור לפרסם מפאת הגנת הפרטיות) תוגן במסגרת החוק, ולא תהווה עילה לתביעה בלשון הרע.