עילה לתביעה?

  • האם יש עילה לתביעת לשון הרע?
    ל.מ. | 20/11/2011 13:49

    כועד הורים של גן פניתי לקב"ט בשאלה בטיחותית בעת בדיקתו בגן והנ"ח אמר לי כי ישנם דברים הדורשים תיקון דחוף. פניתי לעירייה וכיתבתי אותו ע"כ. הנ"ל כתב כי 'ניגשתי אליו בצורה שאינה הולמת' ואף שכל הציטוטים שלי כביכול הם פרי דמיוני בלבד. כמובן שעל הליקויים הבטיחותיים הוא שיקר כדי לרצות את המערכת. הוא כיתב מספר גורמים במכתבו . אני יועצת עצמאית העובדת בעיר וזו פגיעה בשמי הטוב. היש לי עילה לתביעה? תודה ויום טוב

    • עילה לתביעה?
      עו"ד שלומי וינברג | 22/11/2011 01:18

      האמירה כי "ניגשת בצורה שאינה הולמת" לא תהווה לשון הרע (ולכל היותר מדובר בזוטי דברים), אולם יש לבחון את האמירות הנוספות שלא פיטרת. בהצלחה!