ראה תשובתי מטה ביחס לפרסום במסגרת משפט

  • לשון הרע
    אאא | 25/10/2011 15:48

    אדם שתבעתי למשפט.רשם לשופט שאני אדם נוכל ורמאי,וחברו ששמע הסיפור אמר לו שאני נוכל ושיש תלונות עלי במשטרה,ואף הורשעתי בגינם.איני יודע על המצאה זו,אבל האם אני יכול לתבוע על דבר כזה מביש ופוגע?וניכתב לשופט?!יש עימי המכתב!תודה.

    • ראה תשובתי מטה ביחס לפרסום במסגרת משפט  לת
      עו"ד שלומי וינברג | 26/10/2011 16:13

    • לשון הרע במסגרת הליך משפטי
      עו"ד שלומי וינברג | 04/11/2011 16:08

      ע"פ סעיף 13(5) לחוק איסור לשון הרע, אין אפשרות להגיש תביעה בגין האמור בכתבי טענות. יש פסיקה עניפה בנושא.