לשון הרע והשפלה בפני שכנים

  • כינויי גנאי בפרהסיה
    פ. | 16/10/2011 19:19

    בחניה הצמודה לחנייתי , חנה ג'יפ שהחניה אינה שייכת לו. ירדתי למכוניתי וראיתי שהייתה פגיעה מדלתו של הג'יפ במכוניתי. בעלת הג'יפ ירדה והעליתי בפניה חשדותיי וביקשתי שתואיל לפתוח את דלת המכונית על מנת להראות לה שהיא זו שגרמה לפגיעה במכוניתי. היא סירבה בתוקף תוך כדי צעקות רמות וכינויים כמו: אתה שקרן פתולוגי, מתלונן סידרתי והוסיפה שאני ידוע כאדם המטיל טרור על כל דיירי הבניין, אני נדהמתי מעוצמת הצעקות . לשמע צעקותיה , שכנים החלו לצאת לחלונות וצפו בכל הסיטואציה הלא נעימה ואני חשתי מושפל ומבויש. אני חייב לציין כי: איני מכיר את הגברת , מעולם לא קיימתי עימה אינטראקציה מילולית קודם לאותו מקרה , מעולם לא הגעתי לרמה של צעקות או הכפשה שכזו עם איש ואני חש כי היא שפכה את דמי מול כל השכנים עימם אני בשכנות טובה מאוד. אני מבקש לדעת האם יש מקום לתביעת דיבה כנגדה תודה על תשובתכם

    • לשון הרע והשפלה בפני שכנים
      עו"ד שלומי וינברג | 17/10/2011 21:04

      בנסיבות שתיארת, בהחלטה יש מקום ועילה לתביעת דיבה. מבחינה פרקטית, עליך להשיג את פרטי הגברת כדי להגיש תביעת דיבה. בהצלחה!