המדובר בלשון הרע

  • שאלה בנושא שיר
    אבי | 21/09/2011 20:46

    שלום, אני אמן שמלחין ושר, כתבתי שיר על בחורה שנתתי לה שירות מסויים בעבר ודרכינו נפרדו בגלל שהיא לא שילמה לי על העבודה שסיפקתי. נקטתי בהליכים המקובלים כדי לדרוש את כספי אך לבסוף זנחתי את הטיפול בזה מחוסר עניין. בכל אופן,כתבתי שיר ששמו הוא שם הבחורה, שם אני מציין במה היא עוסקת ועוד כמה פרטים אמיתיים עליה שנוגעים לזה שהיא רמאית(באמת, עובדתית, לא המצאה שלי). שאלתי האם זה מותר? אסור? איפה עובר הגבול? תודה!

    • המדובר בלשון הרע
      עו"ד שלומי וינברג | 21/09/2011 22:24

      במיוחד שעה שהמדובר בשיר- תתקשה לטעון ל"אמת דיברתי" או להגנת "תום הלב".