האשמת שווא כלשון הרע

  • האשמת שב לגניבה
    מיכאל | 21/07/2011 22:52

    לפני כשנה וחצי לקחתי משכנתא נוספת לכיסוי חובות.אמא של אשתי מאשימה אותי שכאילו גנבתי את הכסף מאשתי ובני.מה שלא נכון.יש לי הקלטה לזה.אני לא רוצה לעשות מזה ענין.אבל היא כל הזמן אומרת זאת לאשתי.גם לאחותי.ואני לא יודע עוד למי.אני לא רוצה לעשות מזה ענין.שכן רוצה בכל זאת לשמור על יחסים טובים סבירים.אבל היא חוזרת על זה כל הזמן.מנסה להפעיל לחץ על אשתי.האם יש לי כאן אפשרות הגשת תלונה על הוצעת לשון הרע.רק במקרה של אין ברירה

    • האשמת שווא כלשון הרע
      עו"ד שלומי ויינברג | 23/07/2011 18:35

      אם אמה של אשתך מאשימה אותך בהאשמות שווא - ועושה זאת למול צד ג' - ניתן להגיש תביעה בגין לשון הרע. אפשרות נוספת היא להתריע בה באמצעות עו"ד לפני הגשת תביעה. בהצלחה!