צלחות פלסטיק - שאינן עומדות בתקן

  • תביעה ייצוגית רשת מגה
    יערה | 17/04/2013 11:58

    שלום רב!! רכשתי צלחת מפלסטיק המיועדת לילדים. לאחר מספר פעמים , המדבקה ( שלא נראית כמו מדבקה ) התקלפה ובני אכל חלקים מהמדבקה. אין בגב הצלחת תו תקן. האם יש עילה? איך בודקים אם יש תו תקן? אם יש עילה? תודה

    • צלחות פלסטיק - שאינן עומדות בתקן
      עו"ד עמירם טפירו | 21/04/2013 10:42

      יערה שלום, לא ניתן להשיב לשאלתך ללא עריכת בדיקה מקדימה של העניין. עקרונית וככל שמדובר בפעילות שיטתית יתכן ויש בסיס לתביעה ייצוגית. בברכה, עמירם טפירו,עו"ד מנהל פורום תובענות ייצוגיות