אנא פנה לפורום דיני נזיקין

  • רשלנות בחינוך , חינוך לקוי, העדר מבית הספר , התעלל
    אליאור | 28/03/2013 23:26

    שלוםקוראים לי אליאור, אני בן 24 המצב הנוכחי עכשיו הוא שאני לא יוצא מהבית כבר שנים, גם לא למכולת בבית ספר סבלתי מהתעללות, מכות, השפלות, פחדתי להגיע לבית ספר - נעדרתי במשך חודשים והייתי צץ פתאום ומגיע, לאף מורה ולאף דמות  סמכותית זה לא עניין כל כך, גם הואשמתי בפריצה והוצאת דיבה בפורומים של מערכת שיעורי היסטוריה, מה שלא היה נכון, ואני אוכל גם להסביר את זה, בעקבות כך קיבלתי יחס משפיל מהמורה להיסטוריה.קיבלתי מכות כמו שאמרתי, לא פעם אחת ולא פעמיים, השפלות, הרבצות, קללות ( אף שלפעמים זה היה מוצדק אמנם ברוב המקרים זה לא היה )את אף אחד זה לא עניין, כתוצאה מכך נעדרתי מבית ספר  - והתוצאה הישירה היתה שאת התיכון לא יכולתי להמשיך, אמא  שלי התחננה בפני המורים לתת לי צ'אנס, לקחו אותי ליועצים ומה לא, והם כנראה לא הבינו או שלא רצו להבין והעלימו עין שיש כמה פושעים שמפרים את שלוותי ובגלל זה אני לא מגיע, הסתגרתי בבית, בלי חברים במשך שנים  בסוף הלכתי לתיכון, העלילו עליי שעישנתי סמים, הפלילו אותי, את אף אחד זה לא עניין , הוציאו עליי דיבה על העדפותיי המיניות ואמרו שאני הומו כתוצאה מכך היו לי בעיות נפשיות ולא יכולתי להתגייס לצבא, לא סיימתי תיכון, התחברתי עם אנשים שניצלו אותי למטרות כסף ( מסוממים ) וגנבו רכוש מביתי בנוסף לנזקים שעשו שאמא שלי היתה צריכה לשלם עליהם, כי הם לא ישלמו ואם אתה תדרוש מהם לשלם, הם יתנו לך מכות וכעת אני בן 24, בלי אף אחד, גר עם ההורים, ולא יוצא מהבית במשך 6 שנים האחרונות, אני מעוניין למצות את הדין עם משרד החינוך ועם עוד גורמים, אני מאמין שיש עילה גדולה והם עשו פאשלה, ואולי אפילו במתכוון, ההתעללות שספגתי היא לא שגרתית, אני מבקש שמישהו יחזור אליי תודה

    • אנא פנה לפורום דיני נזיקין
      עו"ד עמירם טפירו | 02/04/2013 12:21

      אליאור שלום, אני מצר על מסכת הארועים המתוארת בפנייתך. לצערי, הרי שהפורום הנכון לנהל דיון בכך אינו בפורום תובענות ייצוגית אלא באחד מהפורומים האחרים (פורום דיני נזיקין). יום טוב, עמירם טפירו,עו"ד מנהל פורום תובענות ייצוגיות