התנהלות של גולן טלקום

  • גולן טלקום איימו לתבוע אותי
    בן | 22/01/2013 13:32

    סליחה מראש על הארכת דבריי:בצהרי יום שישי האחרון ה 19/01/2013 נרשמתי לגולן טלקום ושילמתי 99 על משלוח מהיר של 24 שעות. היה ברור לי שלא אקבל את כרטיס הסים ביום שבת אלא ביום ראשון ה 20/01/2013.יום ראשון הגיע אבל כרטיס הסים לא. התקשרתי לגולן טלקום פעמיים (והקלטתי את 2 השיחות במלואן).בשיחה הראשונה לאחר 30 דקות המתנה, שוחחתי עם נציגה בשם רעות שאמרה לי שזה אמור להגיע בשעות הצהריים ואחר כך הבטיחה לי בהקלטה כי המשלוח יגיע אלי עד שעה 18:00 ושאם לא יגיע עד אז שאתקשר אליהם ויעזרו לי. מגיעה השעה 17:35 ביום ראשון והסים לא הגיע. התקשרתי בפעם השנייה לגולן טלקום, הפעם המתנתי למעלה מ 20 דקות לנציגה בשם לאה שאמרה לי שכנראה שהסים יגיע מחר. אמרתי לה הנציגה הקודמת הבטיחה לי שיגיע עוד היום ושזה מוקלט ואם זה לא מגיע כמו שהנציגה הבטיחה זו הפרת חוזה וורבלי. הוספתי כי אהיה אצלם אם הסים יגיע אותו הערב (אותו יום ראשון) או למחרת ביום שני ואקבל זיכוי על התשלום המיוחד ששילמתי בשביל המשלוח המהיר שלא הגיע בזמן.היא לא נענתה לבקשתי/,תנאיי. אמרתי לה שאני רוצה לבטל את העסקה ולקבל חזרה את הכסף. אמרה שגולן טלקום כבר שלחה את הסים שלי לחברת השילוח ומאותה נקודה הם לא מחזירים כסף. אמרתי לה שפשוט אחסום את החיוב באשראי. אתמול יום שני ה 21/01/2013 הגיע לקראת הצהריים השליח וסירבתי לקבל את החבילה. היום ה 22/01/2013 התקשרו אלי מגולן טלקום אמרו לי שהבינו שסירבתי לקבל את החבילה ושאנקוט בחסימת חיוב דרל חברת האשראי שלי. הנציגה ציונה הבהירה לי שאומנם אקבל מחברת האשראי שלי את הכסף בחזרה אך גולן טלקום יפתחו נגדי בהליכים משפטיים. אמרתי לה שהיא לא מפחידה אותי. השיחה הסתיימה.האם יש להם עילה לתבוע אותי באמת?האם לי יש עילה לתבוע אותם נגדית?

    • התנהלות של גולן טלקום
      עו"ד עמירם טפירו | 23/01/2013 15:53

      בן שלום, צר לי על המתואר בסיפורך. בכל מקרה, פנייתך אינה קשורה לנושא פורום זה, העוסק בתובענות ייצוגיות, אני ממליץ לך להעלות את פנייתך בפורום צרכנות. בהצלחה, עמירם טפירו,עו"ד מנהל פורום תובענות ייצוגיות