תנאים להגשת תובענה ייצוגית

  • להפוך תביעה לייצוגית
    רם | 12/12/2012 15:40

    למנהלי הפורום שלום, הגשתי תביעה נגד יבואן רכב על פגם שחוזר כבר שנתיים ולא טופל. התברר לי שהרבה בעלי רכב סובלים "בשקט" מאותו הפגם. האם ניתן להפוך את התביעה ליצוגית ומה זה דורש ממני מבחינה כלכלית בתור "נציג הציבור"? יש לי המון הוכחות בידי. תודה

    • תנאים להגשת תובענה ייצוגית
      עמירם טפירו,עו"ד | 13/12/2012 09:46

      רם שלום,באופן תיאורטי ניתן לעשות כן (נעשה בעבר בפרשת קלאב הוטל).באופן מעשי (לנוכח שאלת הסמכויות ושאלות נוספות) אולי עדיף לבקש את מחיקת התביעה המתנהלת ולהגיש בקשה לאישור תובענה ייצוגית חדשה.עמירם