איסוף ראיות

  • חקירה כללית לעירעור אמינות
    א.ק | 14/06/2013 10:50

    שלום רב.אני אמא לבת 11 ואביה .(בעלי לשעבר) הגיע אחרי 8 שנים תביעה להסדרי ראייה. ברצוני לברר פרטים ע"מ לערער את אמינותו. הוא מתיימר להציג עצמו כאדם נורמטיבי בעור הוא כלל לא כזה. הוא בילה בכלא בשל חובות עצומים, החליף כ-10 מקומות מגורים ללא שינוי כתובת במשרד הפנים, שללו לו את רשיון הנהיגה בשל נהיגה מסוכנת, מחליף מקומות עבודה השכם וערב. האם יש חוקר שיכול ומסוגל להביא את הממצאים הללו. יש לדובב אנשים קרובים אליו (כמו בת זוגתו וילדיה)

    • איסוף ראיות
      שמשון ג, משרד חקירות | 30/07/2013 19:25

      שלום רב,

      הנושא שאת מתארת מוכר ושגרתי בקרב משרדי החקירות
      .
      את יכולה לפנות למספר משרדי חקירות באזור מקום מגורייך, להתייעץ, להתרשם, לקבל הצעת מחיר ולהחליט בידי מי את מפקידה את מלאכת ביצוע החקירה ואיסוף הראיות.

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.