איתור בעל נכס

  • איתור בעלים הרשום בטאבו
    ר | 13/03/2013 10:52

    שלום רב.בן אדם קנה נכס שרשום בטאבו והעורך דין ממשרד עורכי דין שייצג בעסקה את שני הצדדים צריך להעביר לקונה את המסמכים שנחתמו על ידי המוכר כדי להעביר את רישום הזכויות בטאבו על שם הקונה. העו"ד הזה מסרב למסור את המסמכים ולא ברור מדוע. הקונה רוצה להגיש תביעה בבית משפט. אך טרם תביעה: אם נשיג את המוכר בעצמו הוא יוכל לחתום מחדש על המסמכים ולא נצטרך להזדקק לחסדיו של העו"ד ולתביעות. הבעיה היא שהמוכר הזה הרשום בטאבו יש לנו מספר זהות שלו, מען וכן מס' טלפון שלא עונים בו. טלפונית ובפקס ובמכתב בדואר רשום לא הצלחנו להשיג אותו. גם טלפונים לאנשים עם שם משפחה זהה למדובר המתגוררים באותו רחוב לא הועילו: הם אמרו שלא מכירים אותו, אך היה נראה שהם מתחמקים. יש לך רעיון כיצד לפעול?תודה רבה.

    • איתור בעל נכס
      מרקוס סיפוקובס, חוקר פרטי | 13/03/2013 11:37

      שלום רב, ניתן לאתר אדם לפי ת.ז./ גוש חלקה ולהשיג כתובת, מס' טלפון בפניה לחוקר פרטי בהצלחה

      • תגובה לתגובה
        ר | 13/03/2013 11:49

        ז"א אם יש לי ת"ז חוקר פרטי ייתן לי כתובת ומס' טלפון עדכניים? מהו סדר גודל התשלום לחוקר? האם התשלום הוא על בסיס הצלחה: כלו' רק אם החוקר נתן מס' טלפון וכתובת שהאדם המבוקש הושג על ידם אז עלי לשלם?

        • תשובה
          מרקוס סיפוקובס, חוקר פרטי | 13/03/2013 12:13

          כל משרד חקירות רשאי לחייב לפי שקול דעתו מול הלקוח כמו כן תשלום בגין איתור מתבצע לאחר ממצאי האיתור לפי בקשת הלקוח.

        • אגרון או זהותון
          הלל | 24/05/2013 11:04

          באפשרותך להתקדם בחיפוש באמצעות תוכנות אגרון או זהותון. לגבי אגרון, ייתכן שזה לא חוקי להשתמש בתוכנה.