צילום סמוי בשטח פרטי

  • צילום בליל הסדר
    ללא | 02/10/2012 15:06

    האם חוקר פרטי או שלוחיו רשאים לחדור לארוחת ליל הסדר שהתקיימה בקיבוץ בחדר האוכל (שזה מבנה סגור) ולצלם ולעקוב אחר אחד המוזמנים? אציין שזו היא ארוחה המיועדת רק לחברי הקיבוץ ולמוזמנים האישיים שכל חבר קיבוץ מזמין. האם צילום במצב זה נחשב לפגיעה בפרטיות, ו/או להתחזות(התחזות כביכול החוקר הוא אחד המוזמנים, או התחזות כביכול החוקר הוא צלם שהוזמן לצלם את האירוע)? תודה על העזרה

    • צילום סמוי בשטח פרטי
      מרקוס סיפוקובס, חוקר פרטי | 25/10/2012 09:15

      שלום רב! זאת שאלה קצת מורכבת. צריך לדעת אם היה שלט שהכניסה רק למוזמנים , אם לא היה שום שילוט אז אין בעייה להיכנס למקום,לא מדובר בהתחזות מדובר על סיפור כיסוי. אני צריך עוד פרטים על האירוע כדי לענות לך.