איתור כתובת של חייב בתיק מזונות

  • הסתייעות במרד חקירות בתיק מזונות
    Nthv | 09/09/2012 13:42

    שלום, מדובר על מישהי שמיוצגת ע"י עו"ד מטעם הסיוע המשפטי, שמטפל בתיק מזונות עבורה כבר 4 שנים. הבעיה בתיק זה, שכתובתו של החייב איננה ידועה, ונעשה ניסיון לאתר אותו בכל מיני אמצעים, ואף לאחרונה, עו"ד מסתייע (כך עפ"י דבריו) במשרד חקירות פרטיות, (בתמיכת הסיוע המשפטי) בכדי לאתר את החייב, אך עד עכשיו, ללא תוצאות. ידוע באופן כללי אזור מסיים בארץ בו החייב כנראה נמצא, ובכל זאת לא הצליחו עדיין לאתר אותו. האם יכול להיות שאדם יכול כך להיעלם מבלי שימצאו אותו גם כאשר מפעילים משרד חקירות? האם יש הבדל בין הסתייעות במשרד חקירות שנתמך ע"י הסיוע המשפטי, לבין הסתייעות במשרד חקירות באופן פרטי? כלומר, האם יכול להיות שהעו"ד שמייצג אותה, איננו ממצה את כל היכולות שעשויות לעזור באיתור החייב? אודה לכם על תשובתכם המהירה.

    • איתור כתובת של חייב בתיק מזונות
      מרקוס סיפוקובס, חוקר פרטי | 25/10/2012 09:26

      שלום רב! לצערי ישנם הרבה חייסים בהוצל"פ שמצליחים להתחמק ואיש לא מצליח לאתר אותו. לגבי המשרד חקירות אין שום הבדל האם התשלום מתבצע על יד הלקוח או על ידי הסיוע. מה שכן כמו בכל מקצוע ישנם מקצועיים יותר ומקצועיים פחות. בהצלחה