איתור אדם בחו"ל

  • איתור אדם במדינה אירופאית ע"י משרד חקירות בריטי
    פרטי | 14/02/2012 15:17

    שלום, שכרתי לפני מספר חודשים במשרד חקירות פרטיות (דרך האינטרנט) לאיתור אדם מסוים. היו אמורים לתת לי רשימה מלאה של כל האנשים בטווח של 10 שניםמאותו אזור עם אותו שם, שם משפחה, כתובת לידה + פרטים ליצור איתם קשר (כמו טלפון, כתובת וכו'..) + השמות של ההורים (לא תמיד שם האב) ותעסוקה עד היום שלחו לי רק חלק מהשמות (למרות שיש להם את הכל) ללא מספרי טלפון וכו' אלא רק שם, שם משפחה והורים וגם זה לא הכל.. בחוזה שהם שלחו לי זהו קובץ וורד פשוט הניתן לעריכה על ידי כל אדם ועם "חתימה" בטקסט ממוחשב שאני מניח לא שווה כלום? האם ניתן לעשות משהו? יש לי את האימיילים שאמרו לי שזה יקח מספר חודשים מסוים וכבר כבר הזמן הזה. גם שילמתי להם את הכל כבר מראש. תודה.

    • איתור אדם בחו"ל
      מרקוס סיפוקובס, חוקר פרטי | 20/02/2012 17:34

      שלום רב! אני מציע לך לשאול את השאלה הזאת בפורום תביעות אזרחיות