קוקי דחוף -

  • התמחות בעיריה
    קוקי | 15/01/2008 15:14

    הי כולם. אני אמורה להתחיל התמחות במרץ הקרוב בעירית ירושלים. אני רוצה להתמחות בתחום האזרחי אבל בעיריה יש שלוש מחלקות- אזרחי, דיני עבודה ופלילי ולכל מחלקה מצורף מתמחה. לאחר שקיבלו אותי שאלתי לאן אני מצורפת ואמרו שהם לא יודעים עדיין. מה לדעתכם אני יכולה לעשות כדי להיכנס לאזרחי?! אני בפאניקה כי ממש לא בא לי על שאר התחומים. בבקשה עזרו לי!!!

    • קוקי דחוף -
      טל | 24/01/2008 22:34

      איך זה יכול להיות. הרי הם עשו בדיוק בימים אלה ראיונות, אני התראיינתי אצלהם, והם אמרו שיש להם כבר מתמחה גבר אחד והם מחפשים עוד שלושה. השאלה איך זה מסתדר עם זה שאת כותבת כבר ב - 15/01/08 שאת אמורה להתמחות בעירייה????אז איך יכול להיות שגם את אמור לעשות שם התמחות????

      • אז התקבלת או לא?  לת
        ק | 31/01/2008 20:07

    • התמחות בעירייה
      שני | 29/01/2008 01:03

      אני הייתי ממליצה לך לפנות לעו"ד שהודיע לך על קבלתך ולברר זאת עימו. אל תפחגי להעלות בפניו את חששותיך/רצונותיך להתמחות במחלקה האזרחית. על אף שתקופת ההתמחות קצובה, רצוי וראוי שתתמחי בתחום שמעניין אותך ושככל הנראה תרצי לעסוק בו גם בעתיד. בהצלחה! שני אניס, עו"ד- מנהלת פורום תקופת ההתמחות.