מה הקשר בין השניים??

  • מה עדיף מבין השניים:
    מתלבטת | 12/12/2007 13:33

    התמחות בביטוח לאומי או במנהל מקרקעי ישראל? מה עדיף ולמה? ואם מישהו מכיר או שמע על התמחות באחד מהם או בשניהם - אשמח לשמוע מה יש לומר בעניין...

    • מה הקשר בין השניים??
      פרקש | 12/12/2007 17:32

      תלוי במה שמעניין אותך יותר. אתה לא תמצא פה מישהו שהתמחה ב 2 התחומים, ככה שאף אחד לא יוכל באמת להגיד לך מה עדיף..

      • הקשר הוא שהתקבלתי לשניהם וצריך להחליט...
        מתלבטת | 13/12/2007 08:09

        אין לי עדיפות לאף אחד מהם מבחינת עניין. השאלה היא מבחינת תנאי העבודה בכל אחד מהם, וזה מי שהתמחה באחד מהם - יכול לתת לי מידע על אותו אחד, ומי שהתמחה בשני - יכול לתת לי מידע על השני. זה כל מה ששאלתי....

        • התמחות בביטוח לאומי
          סטודנטית | 18/12/2007 19:38

          יש לי שאלה שאולי תשמע קצת טפשית. איך אפשר להתקבל להתמחות בביטוח לאומי? האם פונים ישירות ללשכה המשפטית של ביטוח לאומי או שזה צריך להיות דרך משרד המשפטים/פרקליטות אזרחית? תודה מראש.

          • קבלה לביטוח לאומי
            מתלבטת | 19/12/2007 09:37

            אני שלחתי להם קו"ח אחרי שראיתי מודעת דרושים שלהם. הם פירסמו באתר השמה של האוניברסיטה. לקח ה-מ-ו-ן זמן עד שחזרו אליי (משהו כמו 4 חודשים לפחות) ואז זה רץ (ראיון, מבחנים, קבלה...)