בהקראה, בתעבורה זה לא ממש משנה היא גם ככה לא תזכור אותך

  • קבלו טיפ קטן, שאתם מדברים עם השופט במהלך הדיון
    פדחן | 26/05/2008 14:16

    תוציאו את היידים מהכיסים, היום (בבוקר) במהלך דיון (הקראה) בבית משפט לתעבורה אצל שופטת טאובר , שטענתי לכפירה לא ממש שמתי לב שדיברתי עם הידיים בכיסים והשופטת פשוט צעקה עלי להוציא אותם. פדיחה

    • בהקראה, בתעבורה זה לא ממש משנה היא גם ככה לא תזכור אותך  לת
      gay | 26/05/2008 14:53

      • לי קרה דבר יותר מפדח בהרבה, כל מי שהיה באולם פרץ בצחוק
        מירית | 27/05/2008 14:01

        בזמן טיעון בפני שופט בבית משפט שלום בת"א במהלך הטיעון החזקתי בידי דפי סיכומים וכתוצאה מהתלהבות יתר שלי, כשהרמתי את ידי עפו לי כל הדפים והתפזרו באולם אפילו השופט צחק

        • עוד פדיחה אצל טאובר
          פדחנית בריבוע | 28/05/2008 14:56

          בהופעה הראשונה שלי בבימ"ש (עוד כמתמחה בפרקליטות, שם כידוע מתמחים מופיעים לבד ולא בלוויית מאמניהם) טענתי בפני השופטת טאובר ברמלה, בלהט ובביטחון עצמי, כנראה מעט מופרז... רציתי לתאר מצב בו הכביש הפך מדו מסלולי וחד מסלולי, וסימנתי עם הידיים מעין חץ לכיוון פנימה אבל אמרתי: התפצלות נתיבים. כפי שאמרתי טענתי בלהיטות, וכאשר השופטת העמידה אותי על טעותי ואמרה: "התמזגות הנתיבים", עמדתי על שלי ושוב סימנתי חץ לכיוון פנים עם הידיים ואמרתי: "כן כן, התפצלות נתיבים". לפי דעתי זה נמשך כמה פעמים ובכלל לא שמתי לב, ורק כאשר הדיון הסתיים, חברה שלי שהיתה באולם צחקה עלי והסבירה לי מה עשיתי...