אחי, אתה בסדר?

  • האם כדאי בתחילת הקריירה לעבוד במשרד שכל העובדים הם נשים
    שי | 25/05/2008 10:40

    ממש עכשו יצאתי מראיון במשרד במרכז ת"א, יחסית קטן, שכל העובדים בו הם נשים!!!!! להפתעתי הם קיבלו אותי והציעו לי שכר לא רע בכלל לי נראה מוזר שם הקטע הזה שהכל נשים

    • אחי, אתה בסדר?
      ג. | 25/05/2008 10:51

      ברור הלואי שלי הייתה בכלל את האופציה הזו, רוב האנשים אצלי במשרד הם מבוגרים

      • כל המשרד נשים - זה אומר בעיות !
        לירון | 25/05/2008 11:00

        אני בדעה שכשאין איזון משהו לא תקין! אם אין איזון זה מסוכן. מה גם שנשים... עם כל הכבוד, שונות מגברים, ולעיתים זה לא משחק לטובתך.

        • אז לרדת מזה?
          שי | 25/05/2008 11:38

          יש לי כבר רישיון כמעט שנה אבל האמת לא מצאתי משהו מבחינת שכר או תחום יותר מתאים לי מההצעה הזו אני במילכוד רציני!!! אני בגישה כרגע שמה כבר יכול לקרות נ.ב חברה שלי לא אוהבת בכלל את הרעיון

          • לדעתי, היות ואתה גבר - משרד של נשים יכול להיות בסדר גמור דווקא...
            מישהי | 25/05/2008 14:16

            אבל כאישה - אני לא אוהבת לעבוד עם נשים.

            • אם אפשר בבקשה את שם המשרד ואת טווח גילאי עובודת המשרד בבקשה  לת
              פנטזיה | 26/05/2008 16:12

              • לא מציעה לך לעבוד עם נשים-נכוויתי וגיליתי שהן רכלניות קנאיות ולא מפרגנות וחלילה אם תגיע מישהי יותר מ  לת
                מתוך ניסיון | 26/05/2008 21:37

    • השתגעת ?
      עו"ד כבר כמה שנים | 03/06/2008 00:55

      נשים הרי כל הזמן רבות בינהן ואתה תצטרך לתפוס צד כל פעם, כמה זמן אתה חושב שתצליח לשרוד בקן של צרעות? אם כולן נשים משהו שם לא בסדר וחברה שלך צודקת שהיא לא אוהבת את הרעיון.