אני לגמרי מבינה ללבך..

  • אתם לא מאמינים איך סינג'רו אותי במשרד היום
    עמיקו המשופם | 21/10/2007 18:16

    הייתי שלוש שעות בבימ"ש, רק כדי להגיש חומר, מתוכם שעתיים חיכיתי שיפקססו לי כל מיני אישורים לדואר שם.. עד מתייייייייייייייי?

    • אני לגמרי מבינה ללבך..
      ליאת 24 | 21/10/2007 20:44

      אותי מטרטרים בשליחויות האלה לפחות 3 פעמים בשבוע, אבל זו חלק מהעבודה, ואין כל כך מה לעשות, יהיה טוב..

      • אני יכולה לנחם אתכם
        עו"ד טלי קסלר | 22/10/2007 00:14

        שהיתרון היחידי שאפשר למצוא במטלות האלה זה הקשר שאפשר ליצור עם הפקידים בבית המשפט, במס שבח, בטאבו או בכל מקום אחר. קשר מיוחד עם פקיד שמאפשר לך לקצר את התור, להשיג משהו שבצורה אחרת היה לוקח המון זמן, לקבל אישור או להגיש מסמך בזמן שביתה וכיו"ב זה יתרון אדיר שלא יסולא בפז. יחד עם זאת, צר לי על תחושותיכם שמסנג'רים אתכם ומטרטרים אתכם בשליחויות. זו תקופה וזה עובר. בד"כ לא עושים את זה כשיש ותק של כמה שנים במקצוע.

        • בקטע של הפקידים זה 100 אחוז נכון!
          שרית | 23/10/2007 17:38

          אני רואה עו"ד צעירים מגיעים, מחליפים קצת דאחקות עם הפקידים, ומסדרים להם טיק טק שירות וטיפול, ככה שאני בתור והם מסיימים לפני.. גם אני רוצה!!!!!

      • למה יש רק תלונות בפורומים?
        מיקה | 22/10/2007 09:11

        מישהו יכול להקדיש רגע לכתוב את הפן החיובי במקצוע? זה נורא יעזור לי לקום מחר בבוקר

        • אני גם עומדת לפרוש...  לת
          אשמח לשמוע גם | 22/10/2007 13:39

          • קשה לי לשמוע שרוצים לפרוש! כמו חניכים בקורס
            עו"ד אחד | 22/10/2007 17:06

            להיות עורך דין זה גם לעמוד בתור, גם לכתוב, גם להתאמץ. הביטו במוכרים בסופר, בקלדניות בבימ"ש, בשליחים על קטנוע - הם מתלוננים כמונו לדעתכם? להיות עורך דין זה מקצוע, זו עבודה, וככה זה בעבודה. מי אמר שלהיות עורך דין זה לשבת עם העט ביד ולחתום על שיקים??

            • למה מתלוננים?!
              עו"ד טלי קסלר | 24/10/2007 21:43

              זה נכון מאוד. בסוף פרק "הלימודים" הכולל גם את ההתמחות ותחילת פרק "העבודה הרצינית" יש איזו התפכחות ביחס לחיים ולשוק העבודה - מתחילים להבין שזה לא כמו בסדרות בטלויזיה ובעצם זה לא פיקניק, ובכל עבודה יש חלקים מהנים יותר וחלקים מהנים פחות. כדאי להשתדל שהחלק המהנה ייתן את הטון והחלק המתסכל לא ישתלט.

            • לא ! זה לשבת עם עט ביד ו.. להפקיד את השיקים... (חחח)  לת
              אני | 25/10/2007 14:20