המשך...

  • השתלמויות במסגרת לשכת עורכי הדין
    אני | 15/10/2007 01:28

    שלום כולם, מצאתי לנכון, לכתוב על כל ההשתלמויות הנפלאות שיש במסגרת לשכת עורכי הדיןבמחירים מצויינים לעו"ד צעירים. כך למשל, השתתפתי, מאוד נהנתי והועשרתי מההשתלמויות הבאות:

    • המשך...
      אני | 15/10/2007 01:30

      (בטעות נסגר לי החלון...) : פתיחת וניהול משרד, טקטיקות ואסטרטגיות בחקירה נגדית, ניהול מו"מ, עכשיו אני במסגרת השתלמות אומנות השכנוע והליטגציה ואני מאוד רוצה להצטרף לקאוצינג... בכל אופן כל הקורסים הנ"ל מומלצים בחום וגם אחרים...

      • את מדברת על הסדנה של צבי יוגב?
        רימון | 15/10/2007 09:07

        שמעתי עליה לא מעט, אבל הבנתי שאין שם ממש תרגול מה שהופך את ההרצאה ליותר אקדמית. לא?

        • רימון, את/ה יכול/ה לשאול אותו אישית לגבי ההרצאות שלו. הוא מנהל פה את פורום תורת הטיעון והשכנוע  לת
          סלע | 15/10/2007 14:55

        • לגבי התירגול אצל צבי יוגב
          אני | 20/10/2007 22:17

          תראה, יש קצת תירגול (הכל יחסי).. וגם לא כולם בוחרים לנסות ולתרגל... אבל, באופן שההרצאה מועברת, וצורת ההמחשה של צבי, אין ממש צורך בתירגול, אתה פשוט סופג את זה...

    • אני מסכימה עם הדברים. ההשתלמויות מעולות וחשוב מאוד מאוד להישאר כל הזמן מעודכנים בהתפתחויות!  לת
      עו"ד טלי קסלר | 15/10/2007 21:35

      • השתלמויות למתמחים
        שירה | 18/10/2007 13:55

        האם יש אופציה גם למתמחים להשתתף בהשתלמויות כאלו?

        • בחלקם כן
          אני | 20/10/2007 22:19

          תתקשרי ללשכה לשאול, לפי בירור שערכתי בעבר, יש השתלמויות בהן גם מתמחים יכולים להשתתף.