לימודי משפטים

  • ייעוץ בקשר ללימודים
    עדי | 27/01/2013 23:01

    שלום לכל הסטודנטים,אני מעוניינת ללמוד שנה הבאה משפטים אך מאוד מתלבטת,אשמח אם תוכלו לספר על הלימודים מנקודת מבט של סטודנט- האם הלימודים מאתגרים או שגרתיים?האם המבחנים דורשים לימודים מעמיקים או שניתן ללמוד את החומר תוך זמן קצר?והאם לאדם שלא רוצה להיות עורך דין, אלא יועץ משפטי, יהיה נעים ומעניין ללמוד מקצוע זה?תודה רבה:)

    • לימודי משפטים
      אדם אשכנזי, סטודנט למשפטים | 28/01/2013 14:54

      אני מאוד נהנתי מהתואר הראשון. יש את אלה (כמו בכל מקצוע) שמעבירים את התואר בלימוד זריז ממחברות בחינה, ויש את אלה שמעמיקים. יועץ משפטי? שהוא לא עורך דין? דיי אין חיה כזו כבר. משפטים הוא תואר שכל אחד יכול ללמוד, וליהנות ממנו, אפילו לא ירצה לעסוק בנושא. בהצלחה,

    • המלצה
      שרית | 31/01/2013 10:13

      מאוד ממליצה .. מאוד תהני גם אם את לא רוצה לעסוק במקצוע. הכל כל כך רלוונטי לחיים שלנו ביום יום. אני לומדת בקרית אונו מסלול ערב. מסלול שמתחשב באנשים עובדים לא הייתי אומרת שעמוס בטירוף .. אבל נדרשת השקעה כמו קריאת פסקי דין וביצוע מטלות(עבודות)