התמחות

  • קורס חוזר והתמחות
    אני | 22/01/2013 14:59

    שלום. במידה ותלמיד נאלץ לחזור על שני קורסים, כולל נוכחות בקורסים, האם יש בעיה עם זה אם הוא מתמחה באותו זמן ? הבנתי שאפשר 2 ציונים פתוחים אבל כל עוד אין חובת שמיעה והנושא לא ברור כל כך...בנוסף לכך, שאלה לגבי התנהלות מוסד לימודים - במידה ולסטודנט יש סיבה רפואית לחיסורים, האם אפשרי למנוע ממנו להיבחן בקורסים בגלל חיסורים אלו וללא התרעה במהלך השנה עצמה?תודה

    • התמחות
      אדם אשכנזי, סטודנט למשפטים | 23/01/2013 11:36

      כל עוד חסרים לך שני ציונים אתה רשאי להתמחות. באשר לשאלה השניה, לכל מוסד התקנון + הנהלים שלו. בהצלחה,