התמחות

  • מועדי ב והתמחות
    שוהתמחותה | 18/01/2013 01:07

    הי, אני סטודנטית שנה ד ומתחילה בעז״ ה התמחות בפברואר. אולם מועדי ב שלי נופלים על מרץ, מה לעשות? קצת רשה לבקש התחשבות עוד לפני שהוכחתי את עצמי וגם זה קצת מפדח להודות שיש לי מועדי ב׳.

    • התמחות
      אדם אשכנזי | 18/01/2013 14:25

      אני ממש מזדהה איתך. אין כאן פתרון פלא. אני הייתי ניגש ביום הראשון, אחד על אחד עם המאמן, ומסביר לו את הקונסטלציה. בל נשכח שאת רשאית לקבל ימי חופשה (את עובדת לכל דבר ועניין) - עד 30 ימים. אינני מסכים עימך כלל וכלל בכל הנוגע "ללהתפדח לספר שיש לי מועד ב'". יש שמועה שאפילו אהרון ברק קיבל בזמנו ציון מאוד נמוך במשפט חוקתי. זו גישה קצת קלוקלת בעיני, מה בושה בלגשת למועד ב??!? בהצלחה,