סוגיה בדיני נזיקין

  • סוגיה בעונשין
    לירון | 07/01/2013 22:07

    הייאשמח לעזרתכם במקרה דנן,אילו עילות תביעה עולות מהמקרה הנ"ל ואילו סעיפי חוק-רונית וסיגל הלכו בשעת ערב מאוחרת לטייל עם עגלה,אבי גורם אשר הבחין ברונית אשר לה נוטר טינה מזה שנים החליט כי הארנק אשר מבצבץ מעגלתה הוא אשר יספק לו את הנקמה הרלוונטית. אבי החליט לחטוף לה את הארנק תוך כדי הנסיעה על אופנועו. אבי לא ידע שהארנק של סיגל; סיגל אשר רצה בעקבות ארנקה נפגעה מהדחיפה של דני בעת שהיה על האופנוע.תודה!!

    • סוגיה בדיני נזיקין
      אדם אשכנזי | 07/01/2013 22:17

      1. רשלנות! 2. הפרת חובה חקוקה- סעיפים מחוק העונשין, כגון גניבה, תקיפה וכיוצ"ב. 3. עוולת התקיפה. באשר להפרת חובה חקוקה- תשימי לב לתנאים הרבים המתבקשים. אף על פי כן, כמובן שיש מקום לדון בכל אחת מן הטענות לכאורה. בהצלחה,

      • 402 לחוק העונשין
        לירון | 07/01/2013 22:32

        היישכחתי לציין כי ההנחיה היא בהתאם לסעיף 402 בדבר שוד ומכך לגזור את הניתוח.אשמח לתשובה,תודה

    • סוגיה בעונשין
      אלמוג | 31/01/2013 11:25

      איזה קטע הייתה לי בדיוקקק את אותה העבודה רק עם שמות שונים חח, מי המרצה?