המשך

  • עזרה נוספת-עדות קטין
    אביטל | 07/01/2013 18:20

    תודה על העזרה ואשמח לעזרה נוספת.אני זקוקה נוספת- אני מחפשת ללא הצלחה מזה זמן רב חומר על עדות קטין בהליך פלילי כאשר הקטין הוא עד לעבירה (ולא צד לה), ולאחר מכן הוא נחקר במשטרה כעד (ולא ע"י חוקר ילדים אלא ע"י חוקר משטרתי-עובד נוער) ולאחר מכן הקטין מגיע להעיד בבית המשפט- לצערי עד כה לא עלה בידי למצוא חומר בנושא זה.אשמח אם תפנה אותי לחומר בנושא- פסיקה, חקיקה, מאמרים וכו'. תודה מקרב לב!!! אביטל

    • המשך
      אדם אשכנזי | 07/01/2013 22:14

      אצל קדמי קודם כל, תמיד כדאי לנסות. דנ"פ 3750/94 פלוני נ' מ"י, פ"ד מח(4) 621 (1994) ע"פ 10009/03 פלוני נ' מ"י, פ"ד נח(6) 769 (2004) משפט משווה- דין אנגלי- אנדי שאוו (law of evidence) משפט קנדי- sopinka, "The law of evidence in Canda" עוד ספר בעברית, הוא של נתן קנת, אבל הוא עוסק יותר בזיהוי בפן הראייתי, תנסי אולי תוכלי למצוא שם משהו. מעבר לכך, משפט משווה.... אם אני אזכר אני אעלה הודעה בפורום. בהצלחה,

      • המשך
        אדם אשכנזי, סטודנט למשפטים | 08/01/2013 19:47

        בהמשך להבטחתי, היום נתקלתי בספר זר, אשר נכתב ע"י מלומד בשם "ברנס", על עדויות של קטינים. ניתן לדעתי למצוא בכל סיפריה. בהצלחה,