אשמח גם לקבל הכוונה לגבי עדות קטינים בכלל

  • עדות קטינים במשפט העברי
    אביטל | 07/01/2013 01:09

    הייי, אני צריכה עזרה בחיפוש חומר משפטי בנושא עדות קטינים במשפט העברי. בבקשה!!!!! תודה מראש, אביטל.

    • אשמח גם לקבל הכוונה לגבי עדות קטינים בכלל
      אביטל | 07/01/2013 01:14

      מה משקל עדות הקטין כאשר הוא מגיע בעצמו כעד (!!!) לבית המשפט ומעיד מול השופט?

    • עדות קטין במשפט העברי
      אדם אשכנזי | 07/01/2013 17:20

      יש את הספר של אנקר- דיני ראיות במשפט העברי.כמו כן, הייתי ממליץ לבדוק את הספר של מנחם אילון- משפט עברי.כן הייתי מחפש מאמרים של שי ווזנר בנבו, תחת הכותרת מאמרים/ספרות.בהצלחה,א,א מנהל פורום סטודנטים