התמחות

  • התמחות בעליון
    אלעד | 04/01/2013 19:22

    שלום, אני מתחיל ללמוד בקרוב משפטים בתכנית להסבת אקדמאים באחת המכללות. יש לי מטרה ברורה ואני מאמין שאוכל להשיג אותה, כי ציוני התואר הראשון שלי (בתחום) אחר מאד מאד גבוהים, ונראה לי שאוכל "לשחזר" את ההצלחה גם כאן. השאלה היא - אם מישהו יודע, מה בערך התנאים כדי להכנס להתמחות יוקרתית במשפטים?  מתי מגישים מועמדות לעליון (בשנה א' או בסוף התואר?) ? מה הפרוצדורה?  ועל סמל מה מקבלים לשם ? תודה מראש.

    • התמחות
      אדם אשכנזי | 07/01/2013 17:17

      מגישים מועמדות מהשנה השלישית כיום, לכל התמחות.בנוגע להתמחות בעליון, דרושים ציונים גבוהים הרבה עשייה התנדבותית, ורצוי- קשרים.בהצלחה, א,א מנהל פורום סטודנטים

      • קובץ מצורף q
        a | 26/08/2015 14:37

        a