סורי השאלה שוב בצורה מסודרת

  • שאלה
    ליאת | 28/12/2012 16:22

    האם ניתן להרשיע אדם שהיה מנהל מפעל יין ובמסגרת תפקידו היה גם לטעום יין, ופעם אחת הוא טעם כמות העולה על הותר מצב שהביא אותו לכד האנגאובר ואז הוא נתן לעובד במפעל שלא היה מוסמך עבוד שבסופו של דבר גרמה לאותו עובד חבלת גוף חמורה?שהדין עליה בחוק הוא 10 שנות מאסרהאם אותו מנהל יכול לטעון להעדר שליטה? כי הרי זה במסגרת תפקידו לטעום יין מצד אחד אך מצד שני היה עליו לנהוג בזהירות

    • סורי השאלה שוב בצורה מסודרת
      ליאת | 28/12/2012 16:23

      האם ניתן להרשיע אדם שהיה מנהל מפעל יין ובמסגרת תפקידו היה גם לטעום יין, ופעם אחת הוא טעם כמות העולה על הותר מצב שהביא אותו לכד האנגאובר ואז הוא נתן לעובד במפעל שלא היה מוסמך עבוד שבסופו של דבר גרמה לאותו עובד חבלת גוף חמורה?

      • לא הפנית לעבירה מסוימת..  לת
        אדם אשכנזי | 29/12/2012 18:40

        • זאת העבירה
          ליאת | 29/12/2012 19:45

          "עבירה דמיונית""הגורם נזק גוף חמור לעובד מפעל הנתון למרותו או נזק כבד לרכוש מפעל שבניהולו באמצעות מכשיר עבודה או כלי עבודה-דינו שנות מאסר. "2. השותה משקה אלכוהולי בכמות העולה על הסבירה והמקובלת-דינו שנת מאסר"