יסוד עובדתי

  • יסוד עובדתי
    דן דן | 21/12/2012 17:27

    אשמח לעזרה בניתוח יסוד עובדתי בחוקים דימיוניים אלה: "הגורם נזק גוף חמור לעובד מפעל הנתון למרותו או נזק כבד לרכוש מפעל שבניהולו באמצעות מכשיר עבודה או כלי עבודה-דינו שנות מאסר. " 2. השותה משקה אלכוהולי בכמות העולה על הסבירה והמקובלת-דינו שנת מאסר" כמובן שאני מתכוון להתנהגות נסיבה ותוצאה-אשמח לעזרתך תודה ושבת שלום :)

    • יסוד עובדתי
      אדם אשכנזי, סטודנט למשפטים | 21/12/2012 18:12

      הגורם- מעשה. נזק גוף- תוצאה. לעובד מפעיל- נסיבה. הנתון למרותו- נסיבה. נזק כבד- תוצאה. לרכוש שבניהולו- נסיבה. באמצעות מכשיר עבודה ... עבודה- נסיבה. עבירה שניה: השותה- מעשה. משקה אלכוהולי- נסיבה. בכמות העולה על הסבירה והמקובלת- נסיבה עבירה זו לדעתי- היא עבירה התנהגותית גרידא. זו דעתי, כדאי גם לעיין בספר של קדמי או גבריאל הלוי. בהצלחה..!