סדר דין אזרחי

  • שאלה בסדא
    יואב | 16/12/2012 13:04

    שלום רבאשמח לעזרה בעבודה בסדא.אדם שהשתמש במקלט של אדם אחר לשם אחסון, ובעל המקום נכנס לשם החליק וניזוק. תביעה על הצהרה כי המקלט שלו ותביעה על נזקי גוף שנגרמו יהיו במחוזי? והאם יהיו בכתב תביעה אחד (תחת תביעה כספית?)

    • סדר דין אזרחי
      אדם אשכנזי | 16/12/2012 20:41

      המרצת הפתיחה תוגש על פי גובה הסכום או על פי הנאמר בתקנות. תביעת נזקי הגוף- על פי סמכות עניינית (קרי: סכום תביעה). התובענות לא תוגשנה בצוותא חדא. בהצלחה,