סמינריון פלילי

  • דחוף!!! הצעה לכתיבת סימנריון בפלילים.
    פיני | 11/12/2012 07:39

    ברצוני לכתוב סמינריון בתחום הפלילי, אין לי רעיון ודי הלכתי לאיבוד אבקש את עזרתך דחוף!!!

    • סמינריון פלילי
      אדם אשכנזי | 11/12/2012 23:12

      סמינריון פלילי?? מאוד כללי. יש לך תת נושא? יש כ"כ הרבה נושאים עליהם אפשר לכתוב....זה קצת קשה לחשוב על משהו כ"כ רחב ותיאורטי.. מה מעניין אותך? זו נקודת המוצא.. לאחר מכן, מה אפשר לכתוב על מה שמעניין אותך??

    • יש מלא..  לת
      סמינריון | 14/12/2012 05:06