מידע על שופטים

  • שופטים
    נטע | 29/11/2012 16:51

    שלום רב,אני אשמח לקבל עזרה בנוגע להיסטוריה של השופטים ד' דורנר, א' מצא וא' גולדברג.כל דבר שיכול להראות כיצד הדעות שלהם יכלו להשפיע על פסקי הדין.בתודה מראש

    • מידע על שופטים
      אדם אשכנזי | 01/12/2012 11:44

      אפשר למצוא מידע בסיסי באתר נט המשפט. בנבו, יש לקט מאמרים עם כל השופטים הללו. ניתן לחפש שם תחת הכותרת- מאמרים. כמו כן, ביוטיוב ניתן לראות הרבה ראיונות עם השו' מצא, ודורנר. במיוחד באשר לחשין- ישנו ספר "חשין" (לקט מאמרים וראיונות) אפשר למצוא אותו בכל ספריית משפטים. בהצלחה,