משפט אירופי

  • מחפש עזרים לקורס משפט האיחוד האירופי
    דן | 28/11/2012 18:19

    היי,אני מחפש עזרים לעבודה בקורס בנושא משפט האיחוד האירופי.עליי לנתח את השאלה המשפטית בפסק דין michaniki ואני לא מצליח להבין אותה בשום דרך. בטח שלא את פתרונה...אתם מכירים את הנושא? תוכלו להפנות אותי לפורום באנגלית שניתן להעלות בו את השאלות האלו?תודה מראש.

    • משפט אירופי
      אדם אשכנזי | 28/11/2012 20:16

      היי, פורום באנגלית, אינני מכיר בנושא. אני מציע לך לפנות אולי לספר של אריה רייך, "משפט האיחוד האירופי". לדעתי הוא יוכל לסייע לך. בהצלחה,