הודעה לצד שלישי

  • תקנה 216(ג) לסדר דין אזרחי
    אבי | 19/11/2012 21:23

    האם נתבע יכול לצרף תובע נוסף להליך משפטי בעזרת הודעה לצד ג' זאת  בעזרת תקנה 216(ג) לסדר דין אזרחי ואם כן מה האסמכתא לכך (האם קיים פס"ד שתרחיש שכזה התקיים בפועל).

    • הודעה לצד שלישי
      אדם אשכנזי | 20/11/2012 21:20

      תובע לא ניתן לצרף. ניתן להוציא הודעת צ"ג. על כך נאמר: "ניתן להורות על סעד שנתבקש במסגרת הודעה לצד שלישי גם אם אין הוא זהה לסעד שנתבקש בתביעה העיקרית, כל עוד עולה בהקשר זה שאלה או פלוגתא משותפת, שראוי היה להכריע בה במאוחד גם נגד הצד השלישי" (אורי גורן, סוגיות בסדר דין אזרחי, בעמ' 445). בהצלחה,

      • אדם, תודה רבה.  לת
        אבי | 20/11/2012 21:32