תוכן שיווקי\פרסומי

  • חיי סטודנט...
    מור | 25/10/2012 18:05

    בוא נודה שלהיות סטודנט למשפטים זה אחד הדברים הכי קשים שיש ולא מספיק שיש לנו על הראש יתר דברים מסטודנט ממוצע יש גם את הבעיה של התלות בהורים כשאתה סטודנטכמו לכולם. למרות שהסרטון הזה מצחיק הוא גם אמיתי במובן מסויים- -------------------------------------------

    • תוכן שיווקי\פרסומי
      אדם אשכנזי | 25/10/2012 21:14

      היות והסרטון המצורף הוא פירסומי לכל דבר ועניין, הנני נאלץ למחוק אותו. לפרסום בפורום יש לפנות להנהלת האתר. אדם אשכנזי, מנהל פורום סטודנטים.