מכללות מומלצות

  • היכן עדיף?
    רוצה להיות עו"ד | 11/11/2007 12:09

    שלום לכולם :-) ברצוני להתחיל ללמוד משפטים והאופציות כרגע הן המרכז הבינתחומי, המכללה למינהל או מכללת ר"ג. היכן עדיף? יש עדיפות לבוגרי אחת מהאופציות במציאת עבודה לאחר הסיום? מרצים יותר טובים? הערות, הארות והמלצות יתקבלו בברכה. תודה.

    • מכללות מומלצות
      לירון | 11/11/2007 15:04

      כרגע המכללה למנהל והמרכז הבינתחומי הן המכללות המובילות. לדעתי גם שערי משפט היא מכללה מעולה, המון סטודנטים שלומדים שם ממליצים בחום! תחשבי אם את רוצה לעשות תואר משולב ואז הבינתחומי מומלץ מאוד, גם מבחינת מרצים טובים וגם בחינת עדיפות של משרדים. לי יש חברות במכללה למנהל והן מרוצות מאוד כך שלדעתי השיקול העיקרי הוא שהבינתחומי מציע שילוב תארים מעולה!

    • למה לא באוניברסיטה?
      עידן, סטודנט במכללה | 11/11/2007 15:09

      לפעמים עדיף לדחות את הלימודים בשנה נוספת בשביל לשפר בגרויות ופסיכומטרי ולהתקבל לאוניברסיטה. לדעתי...

      • למה לא? בגלל השביתות!
        חיזקי | 11/11/2007 15:39

        ובמדינה שלנו צריך לקחת את זה בחשבון

      • למה אוניברסיטה?
        רוצה להיות עו"ד | 12/11/2007 10:13

        אני דווקא מעדיפה מכללה, בגלל האינטימיות, נראה לי... לא? באוניברסיטה לא נראה לי שיתחשבו בנסיבות אישיות ויעזרו...או שאני טועה. אני אשמח להערות/הארות בנושא.

    • רשמתי לך תגובה
      רונית | 13/11/2007 12:42

      בפורום סטודנטים של המכללה למינהל. בהצלחה.

    • לא רוצה להיות קטנונית, אבל למה לא אם כבר ללמוד באוני'? זאת נקודת פתיחה עדיפה בכל מקרה..  לת
      שני | 14/11/2007 18:24